Tartaletki Lucjano-Pomidorowe
Czerwony Snapper-pomidor Tartlets jest pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka musztardy dijon, sera feta, pomidorów roma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Tartlety Pomidorowe.
Instrukcje
Rozłóż arkusz ciasta; pokrój na 6 równych porcji.
Rozwałkuj każdą porcję do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni. Dopasuj każdą porcję do niezgrubionej 4-calowej patelni z wyjmowanym dnem; krawędzie wykończenia.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać filet rybny.
Posypać sokiem z cytryny. Gotować 6 do 7 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem; ostudzić lekko. Płatki ryb na kawałki wielkości kęsa i przenieść do średniej miski.
Dodać pomidory i ser; wrzucić delikatnie do połączenia. Wymieszać równomiernie łyżką do przygotowanych patelni.
Jajka i kolejne 5 składników połączyć w średniej misce trzepaczką do drutu. Łyżka mieszanki równomiernie na rybę wypełniając Patelnie tart.
Ułożyć tarty na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub aż szczyty są lekko rumiane i centra są ustawione.
Przed podaniem wyjąć boki patelni z tarty.
Nuta wina: Snapper i pomidor przypomina mi Morze Śródziemne. Każde białe wino fom wybrzeża Morza Śródziemnego będzie działać, ale wyjątkowo świeże i chrupiące Skouras Moschofilero ($10 - $1
z Peloponezu w Grecji brzmi dla mnie świetnie.-- Steven Geddes
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.