Tarta Żurawinowo-Cebulowa Relish
Tarta żurawinowo-cebulowa Relish jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz cebulę, żurawinę, galaretkę z czerwonej porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Żurawinowo-Cebulowa Relish, Żurawinowo-Cebulowy Relish, oraz Grillowane steki z sosem cebulowym i cebulowym smakiem.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w 2-do 3-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie doprowadzić do wrzenia, przykryć.
Zdejmij pokrywkę i zmniejsz ogień, a następnie gotuj na wolnym ogniu, aż żurawina pęknie, około 5 minut.
Przełożyć do miski i ostudzić, odsłonięte. Schłodzić, przykryć, co najmniej 8 godzin, aby smaki się stopiły.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Relish można schłodzić do 1 tygodnia.