Tarta śniadaniowa z pancettą i zieloną cebulką
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z Pancettanem i czerwoną cebulą, Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, oraz Warkocz śniadaniowy z szynką, pieczarkami, cheddarem, zieloną cebulką i jajecznicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Masło i mąka dno i boki 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Rozwiń ciasto i delikatnie naciśnij na dno i boki patelni. Przyciąć nadmiar od góry.
Palcami widelca nakłuć dno ciasta. Używając szczotki do ciast, umyj skórkę z ubitym białkiem jajka.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut, aż białko jaja ustąpi.
Tymczasem, na średniej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować, często mieszając, przez 6 do 8 protokół, aż rumiane i chrupiące.
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
W średniej misce lekko ubić jajka.
Ubić mascarpone, gruyere, szalotki, sól, pieprz i pancetta.
Wlać do ostudzonej skorupy i piec przez około 18 minut, aż mieszanina ustawi się i top będzie złoty.
Ostudzić tartę przez 10 do 15 minut, a następnie wyjąć z patelni.
Tartę pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.