Tarta śniadaniowa z pancettą i zieloną cebulką

Tarta śniadaniowa z pancettą i zieloną cebulką
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, olej roślinny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa z Pancettanem i czerwoną cebulą, Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, oraz Warkocz śniadaniowy z szynką, pieczarkami, cheddarem, zieloną cebulką i jajecznicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło i mąka dno i boki 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Rozwiń ciasto i delikatnie naciśnij na dno i boki patelni. Przyciąć nadmiar od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Palcami widelca nakłuć dno ciasta. Używając szczotki do ciast, umyj skórkę z ubitym białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Umieść patelnię na blasze do pieczenia i piecz przez 10 minut, aż białko jaja ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ostudzić 10 minut.
6
Tymczasem, na średniej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać pancetta i gotować, często mieszając, przez 6 do 8 protokół, aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
8
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
W średniej misce lekko ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Ubić mascarpone, gruyere, szalotki, sól, pieprz i pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
GruyereGruyere
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Wlać do ostudzonej skorupy i piec przez około 18 minut, aż mieszanina ustawi się i top będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ostudzić tartę przez 10 do 15 minut, a następnie wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Tartę pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
14
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn