Need a deser wegetariański? Tarta ze śliwkami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, orzechy włoskie, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, oraz Tarta Śliwkowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Mąkę, orzechy włoskie i cukier połączyć w dużej misce.
Wymieszać ręcznie lub za pomocą miksera elektrycznego, aż się kruszy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Wciśnij 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów w równomiernej warstwie na dno formy sprężynowej lub patelni o średnicy 9 1/2 cala. Ułóż śliwki na patelni, skórkę w dół, tworząc wzór kwiatowy; zacznij od zewnątrz i wejdź do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
7
Resztę okruchów posypać równomiernie śliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
8
Piec tartę przez 40 do 50 minut, lub aż będzie lekko rumiane i soki śliwkowe są bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z patelni i przenieść tartę na płaski talerz.