Tarta ze świeżymi owocami z serem Mascarpone to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru pudru, kawałki, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tarta Ze Świeżymi Figami, Morelami I Mascarpone, Tarta Mascarpone Fresh Berry, oraz Wiosenna Tarta Mascarpone & Fruit.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce ubić ser mascarpone i 3 składniki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem dopasuj piecrust do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem; naciśnij na karbowane krawędzie. Złóż nadmiar ciasta na zewnątrz patelni i szczypta, aby zabezpieczyć patelnię. (Dzięki temu piecrust nie ześlizgnie się po patelni podczas pieczenia.) Ciasto wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Forma Tarta
Patelnia
4
Piec w temperaturze 450 przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Wyjąć ciężarki i folię, i piec 3 do 4 Więcej minut lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
6
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 15 minut). Delikatnie dotknij nadmiar skorupy z boków patelni, za pomocą wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
7
Łyżka mascarpone wymieszać do ostudzonej skorupy tart, rozprzestrzeniając się na krawędzie. Ułóż kiwi wokół zewnętrznej krawędzi tarty; umieść maliny na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Mascarpone
Kolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
8
Połącz dżem morelowy i 1 łyżkę. woda w małym szklanym naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka na 25 sekund. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Morelowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
9
Wlać mieszaninę moreli przez drobny sitko z siatki drucianej do miski; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umyć owoce w tartę z mieszanką moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Owoce
11
Podawać natychmiast.
12
* Można zastąpić galaretkę jabłkową. Zmniejszyć wodę do 2 tsp. w kroku 5 i nie odcedź mieszanki galaretki po podgrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Jabłkowa
Galaretka
Woda
13
Sernik-nadziewana tarta ze świeżymi owocami: 2 szklanki gotowego do spożycia sernika można zastąpić serem mascarpone. Zwiększ sok z cytryny do 2 łyżeczek. Postępuj zgodnie z przepisem.