Tarta ze szparagami i Telemem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, ser muenster, ciasto ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruszki z Telemem i kompotem figowym, Grillowana Bruschetta Z Telemem, Miodem I Figami, oraz Tarta Ze Szparagami.
Instrukcje
Rozwiń ciasto ciasto i złożyć na pół.
Roll do 6-przez 16 1/2 W. prostokąt. Pasuje do 4 na 14 cali. prostokątna patelnia do tarty, naciśnij na boki i przewróć na górę wałkiem do ciasta; zachowaj resztki do innego użytku.
Nakłuć dno skorupy widelcem i piec do złotego koloru, 10 do 15 minut.
Spód tarty z serem. W średniej misce wrzucić szparagi z olejem do obtarcia. Rozmieść włócznie w poprzek nad serem, szczelnie zapakowane, naprzemiennie kierunek końcówek i kawałków łodygi i cięcia, aby pasowały w razie potrzeby (rezerwa dodatków do innego zastosowania).
Piec, aż ser się rozpuści, około 15 minut.
Obficie posypać pieprzem.
* Szczególnie lubimy ciasto Pillsbury pie.