Tarta ze szparagami i Telemem

Tarta ze szparagami i Telemem
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, ser muenster, ciasto ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruszki z Telemem i kompotem figowym, Grillowana Bruschetta Z Telemem, Miodem I Figami, oraz Tarta Ze Szparagami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwiń ciasto ciasto i złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
3
Roll do 6-przez 16 1/2 W. prostokąt. Pasuje do 4 na 14 cali. prostokątna patelnia do tarty, naciśnij na boki i przewróć na górę wałkiem do ciasta; zachowaj resztki do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Nakłuć dno skorupy widelcem i piec do złotego koloru, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Spód tarty z serem. W średniej misce wrzucić szparagi z olejem do obtarcia. Rozmieść włócznie w poprzek nad serem, szczelnie zapakowane, naprzemiennie kierunek końcówek i kawałków łodygi i cięcia, aby pasowały w razie potrzeby (rezerwa dodatków do innego zastosowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec, aż ser się rozpuści, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Obficie posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
8
* Szczególnie lubimy ciasto Pillsbury pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn