Tarta ze szparagami i pieczarkami

Tarta ze szparagami i pieczarkami
Tarta szparagowa i Pieczarkowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, grubo zmielony pieprz, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 217 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Tarta ze szparagami i pieczarkami, Tarta Ze Szparagami I Pieczarkami, oraz Tarty Szparagowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj każdy arkusz ciasta na powierzchni roboczejdo 10-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Pokrój każdy na 4 kwadraty.Za pomocą małego noża, obramować 1/2 cala (nie przecinać ciasta) wokół wnętrza każdego kwadratu. Ułóż kwadraty Na2 obramowane blachy do pieczenia. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Roztopić masło w ciężkich dużych patelni overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać grzyby; posypać 1/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Smażyć do miękkai lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Przenieść grzyby do dużej miski; cool 15minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać szparagi, posiekany tymianek, skórkę cytrynową, 3/4 łyżeczki grubej soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Wymieszać incrème fraîche i ser. DO AHEAD: Napełnianiemożna wykonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 Stojak wbottom trzeciej piekarnika i rozgrzać do 204°. kopiec napełniania na szczycie placów ciasta, pozostawiając 1 / 2-calowy zwykły granicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Piec tarty 12 minut. Odwróć arkusze.Kontynuuj piec tarty, aż skórki zostaną spuchnięte i złociste, a nadzienie zostanie gotowane przez około 10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Talerze Transferto; dekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
11
* Sprzedawane w większości supermarketów i w sklepach spożywczych.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn