Tarta z sernikiem dyniowym z miodem Szwajcarska Beza
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tarta Sernikowa Z Dyni, Szwajcarski Bezowy Krem, oraz Szwajcarski Bezowy Krem.
Instrukcje
1
Przygotuj skórkę tartą: Pekan proces w robocie kuchennym 10 do 12 sekund lub aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Beat masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minutę lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajko, ubijając aż do wymieszania; wymieszać wanilią. Wymieszać mąkę i przetworzone orzechy pekan; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż mieszanina nie będzie już krucha i utworzy kulkę, Odciągając się od boków miski. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni do głębokiego naczynia z wyjmowanym dnem. Chill 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Orzeszki Pekan
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Skórkę wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Usuń wagi i folii; piec 12 do 14 więcej minut lub aż skorupa jest jasnobrązowy. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut). Zwiększ temperaturę do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Folia Aluminiowa
8
Przygotuj Serek Śmietankowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
9
Warstwa: ubić serek, cukier i jajko z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Wymieszaj skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Skórka Pomarańczowa
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
10
Rozłożone na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Przygotuj Dynię
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
1
Ubijamy dynię i kolejne 5 składników, aż będą gładkie; w skórce zalewamy warstwą serka śmietankowego. Przykryj krawędzie tart folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Dynia
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Trzepaczka
2
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut; zmniejszyć temperaturę do 350 i piec 45 do 55 więcej minut lub aż nóż włożony w środku warstwy dyni wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
3
Przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 8 do 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
4
Delikatnie osuszyć wilgoć, która zebrała się na wierzchu tarty podczas schładzania ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Rozłóż miód szwajcarski bezy na tarcie. Brązowy beza za pomocą latarki kuchennej, trzymając latarkę 1 do 2 cali od bezy i przesuwając latarkę tam iz powrotem.