Tarta z sernikiem dyniowym z miodem Szwajcarska Beza

Tarta z sernikiem dyniowym z miodem Szwajcarska Beza
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tarta Sernikowa Z Dyni, Szwajcarski Bezowy Krem, oraz Szwajcarski Bezowy Krem.

Instrukcje

1
Przygotuj skórkę tartą: Pekan proces w robocie kuchennym 10 do 12 sekund lub aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Beat masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minutę lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajko, ubijając aż do wymieszania; wymieszać wanilią. Wymieszać mąkę i przetworzone orzechy pekan; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż mieszanina nie będzie już krucha i utworzy kulkę, Odciągając się od boków miski. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni do głębokiego naczynia z wyjmowanym dnem. Chill 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Skórkę wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń wagi i folii; piec 12 do 14 więcej minut lub aż skorupa jest jasnobrązowy. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut). Zwiększ temperaturę do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Przygotuj Serek Śmietankowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
9
Warstwa: ubić serek, cukier i jajko z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Wymieszaj skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Rozłożone na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Przygotuj Dynię
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
1
Ubijamy dynię i kolejne 5 składników, aż będą gładkie; w skórce zalewamy warstwą serka śmietankowego. Przykryj krawędzie tart folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut; zmniejszyć temperaturę do 350 i piec 45 do 55 więcej minut lub aż nóż włożony w środku warstwy dyni wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
3
Przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 8 do 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
Delikatnie osuszyć wilgoć, która zebrała się na wierzchu tarty podczas schładzania ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Rozłóż miód szwajcarski bezy na tarcie. Brązowy beza za pomocą latarki kuchennej, trzymając latarkę 1 do 2 cali od bezy i przesuwając latarkę tam iz powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiódMiód
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn