Tarta z sernikiem dyniowym z miodem Szwajcarska Beza
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tarta Sernikowa Z Dyni, Szwajcarski Bezowy Krem, oraz Szwajcarski Bezowy Krem.
Instrukcje
Przygotuj skórkę tartą: Pekan proces w robocie kuchennym 10 do 12 sekund lub aż drobno zmielone.
Beat masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minutę lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder i sól.
Dodać jajko, ubijając aż do wymieszania; wymieszać wanilią. Wymieszać mąkę i przetworzone orzechy pekan; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż mieszanina nie będzie już krucha i utworzy kulkę, Odciągając się od boków miski. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni do głębokiego naczynia z wyjmowanym dnem. Chill 1 godzinę lub do firmy.
Skórkę wyłożyć folią aluminiową i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Usuń wagi i folii; piec 12 do 14 więcej minut lub aż skorupa jest jasnobrązowy. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut). Zwiększ temperaturę do 42
Przygotuj Serek Śmietankowy
Warstwa: ubić serek, cukier i jajko z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie. Wymieszaj skórkę pomarańczową.
Rozłożone na dnie skorupy.
Ubijamy dynię i kolejne 5 składników, aż będą gładkie; w skórce zalewamy warstwą serka śmietankowego. Przykryj krawędzie tart folią aluminiową.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut; zmniejszyć temperaturę do 350 i piec 45 do 55 więcej minut lub aż nóż włożony w środku warstwy dyni wyjdzie czysty.
Przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 8 do 12 godzin.
Delikatnie osuszyć wilgoć, która zebrała się na wierzchu tarty podczas schładzania ręcznikiem papierowym.
Rozłóż miód szwajcarski bezy na tarcie. Brązowy beza za pomocą latarki kuchennej, trzymając latarkę 1 do 2 cali od bezy i przesuwając latarkę tam iz powrotem.