Tarta z serem i Chile
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 14g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jajka, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta-Słodki Sos Chile-Czosnek, Rustykalna tarta Antipasto z Zielonym Pesto Chile, oraz Pikantne zielone Chile, Dymiony boczek, 3 sery makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać olej w średnim ogniu na średnim ogniu.
Dodać cebulę.Przykryć i gotować, aż tylko miękkie, mieszającczęsto, o 5 protokół. Fajne krótko.
Ubij śmietanę i następnie 4 składniki do zmiksowania.
Wymieszać w ser, chiles, andonion mieszaniny.
Wlać nadzienie do zamrożonej Skórki.
Pieczemy tartę na złoty kolor i ustawiamy na około 40 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Rosado z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.