Tarta z serem i Chile

Tarta z serem i Chile
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 14g białka, oraz 37 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jajka, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta-Słodki Sos Chile-Czosnek, Rustykalna tarta Antipasto z Zielonym Pesto Chile, oraz Pikantne zielone Chile, Dymiony boczek, 3 sery makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w średnim ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać cebulę.Przykryć i gotować, aż tylko miękkie, mieszającczęsto, o 5 protokół. Fajne krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Ubij śmietanę i następnie 4 składniki do zmiksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wymieszać w ser, chiles, andonion mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
6
Wlać nadzienie do zamrożonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Pieczemy tartę na złoty kolor i ustawiamy na około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Rosado z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn