Tarta Z Serem Borówkowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.0 za porcję. Mieszanka nadzienie Borówki, serek, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty z kremem borówkowym, Tarty Borówkowo-Kremowe, oraz Borówkowe Tarty Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść papierową wkładkę do babeczek w każdej filiżance patelni.
Ubić serek z ręcznym mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Dodać cukier i wanilię, dobrze ubijając.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Umieść wafel waniliowy, płaską stroną w dół, w każdej filiżance muffin. Łyżka śmietany serowej na wafle.
Piec przez 20 minut. Pozostawić tarty do całkowitego ostygnięcia.
Podawać z nadzieniem jagodowym na wierzchu lub nadzieniem z ciasta do wyboru.