Tarta z ricottą i miodem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka masła, cukru granulowanego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", oraz Tarta Z Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść roztopione masło, cukier, skórkę i sól w dużej misce i mieszaj, aż się połączą.
Dodać mąkę i mieszać tylko do miękkiego ciasta formuje, o 1 minutę.Równomiernie ułożyć małe kawałki ciasta na dnie 9-calowej okrągłej patelni z wyjmowanym dnem. Używając miarki lub palców, naciśnij ciasto, aby uformować równą warstwę na dnie i po bokach patelni, w razie potrzeby polewając kubek lub palce.Przykryć skorupę tarty folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut.W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.Gdy skorupa jest schłodzona, nakłuj ją widelcem i połóż na blasze do pieczenia.
Osuszoną ricottę, jajka, miód, skórkę i cynamon umieść w misce robota kuchennego wyposażonego w przystawkę do ostrza. Proces, zatrzymanie i skrobanie po bokach miski często za pomocą gumowej szpatułki, aż mieszanina będzie gładka i połączona, około 1 minuty.
Rozprowadzić nadzienie w ciepłej skorupce tartej i równomiernie posypać migdałami.
Piec, aż środek tarty jest po prostu ustawiony, około 25 do 30 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem.