Tarta z porem i szwajcarskim Chard
Tarta por I szwajcarski Chard jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, mielony pieprz, szwajcarski chard i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Porem I Szwajcarskim Chard, Szwajcarska tarta z Chardą, porem i kozim serem, oraz Polenta Galettes With Por & Swiss Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na mące do 12-calowego kwadratu.
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 9 cali. Trim zwis do 1 cala. Złóż pod; zagniatane krawędzie. Cover; chill.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać solą i pieprzem. Przykryć; gotować, aż pory będą bardzo miękkie, ale nie brązowe, często mieszając, około 10 minut.
Dodaj chard; smażyć, aż zwiędną, o 2 protokół.
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 218°.
Śmietanę ubić i 5 kolejnych składników w dużej misce.
Wymieszać w schłodzonej mieszaninie porów.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec tarta 15 minut. Zmniejszyć ogień do 177° i piec, aż nadzienie jest nadmuchany i po prostu ustawić w centrum, o 15 minut dłużej.
Przenieść do szafy; schłodzić 10 minut.