Tarta z pomidorami, kozim serem i cebulą
Tarta pomidorowa, kozi ser i cebula to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 2381 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.98 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kozi ser, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czerwona cebula, ser kozi i tarta Bazyliowa, Tarta z kozim serem, ziemniakami i cebulą, oraz Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Jeśli to konieczne, rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni na 11-calową okrągłą i dopasuj do patelni do tarty. Trim nadmiar ciasta, pozostawiając 1/2-calowy zwis, a następnie złożyć zwis do wewnątrz i docisnąć do boku patelni, aby wzmocnić krawędź. Lekko nakłuć dół i boki widelcem.
Linia tarta powłoki z folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Piec w środku piekarnika, aż ciasto będzie bladozłoty wokół krawędzi, około 20 minut. Ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec do złotego całego, 8 do 10 minut więcej. Schłodzić w patelni na stelażu.
Podczas tarta powłoki pieczenia, ciepła 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, następnie gotować cebulę z solą i czarnym pieprzem do smaku, często mieszając, aż złoty brąz, 15 do 20 protokół.
Cebulę rozłóż na spodzie skorupy tarty, a na wierzchu 1 okrągłą szklanką koziego sera. Ułóż pomidory, lekko nakładające się na siebie, w koncentrycznych kręgach nad serem.
Posypać pozostałym serem, solą i pieprzem do smaku i skropić pozostałą łyżką oleju. Umieścić folię na krawędzi skorupy (aby zapobiec przerostu).
Umieść tart pan na blasze do pieczenia i tarta broil o 7 cali od ciepła, aż ser zaczyna lekko brązowieć, 3 do 4 protokół.