Tarta z orzechów makadamia to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 553 kalorie, 3G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Z Orzechów Makadamia, Tarta Karmelowa Makadamia, oraz Tarta Z Makadamia-Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Proces pierwszych 4 składników w robocie kuchennym, aż ciasto uformuje kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Skręć w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Umieść ciasto w 10-calowej patelni; przyciąć krawędzie, pozostawiając 1-calowy zwis. Fold zwis wewnątrz patelni i naciśnij na boki, tworząc grubą krawędź. Ciasto wyłożyć folią aluminiową. Napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Piec w temperaturze 375 przez 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
5
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W Czekoladzie
6
Połącz cukier, wodę i sok z cytryny w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż mieszanina zmieni ciemny bursztynowy kolor. Spłucz boki patelni raz małą szczoteczką zanurzoną w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia i ostrożnie wymieszać śmietanę i masło do uzyskania gładkiej konsystencji.