Tarta z musem z truskawek i białej czekolady

Tarta z musem z truskawek i białej czekolady
Tarta z musem z truskawek i białej czekolady może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz krem tatarski, czekoladę, niebieloną mąkę uniwersalną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z musem z truskawek i białej czekolady, Mus Truskawkowy Z Białej Czekolady, oraz Ciasto z musem truskawkowym i białą czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i pokroić za pomocą włączania / wyłączania, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Ubij żółtko i 1 łyżkę wody z lodem w małej misce, aby wymieszać; Dodaj do procesora i przetwarzaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkuj ciasto na mące do 13-calowej okrągłej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Trim zwis do 1/2 cala. Złóż zwis i naciśnij na boki, tworząc boki o podwójnej grubości. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż boki skórki są jasnobrązowe, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń folię i fasolę; piec, aż skorupa jest gotowane przez i złoty kolor, o 20 minut dłużej. Chłodne skórki całkowicie w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Połącz białą czekoladę i 1/4 szklanki śmietany do ubijania w dużej metalowej misce. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody) i mieszaj, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjąć miskę z nad wodą; chłodną mieszaninę czekolady do letniej, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Beat Pozostałe 1 Puchar ubijania śmietany i wanilii w dużej misce, aż szczyty tworzą. Za pomocą czystych, suchych ubijać białka z kremem z kamienia nazębnego w średniej misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Białka złożyć w mieszaninie czekoladowej, a następnie złożyć w bitej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść mieszaninę do schłodzonej skorupy; gładka Góra. Wyluzuj przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Połącz dżem i sok z cytryny w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając na średnim ogniu, aż dżem się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia. Ułóż pokrojone truskawki w koncentrycznych kręgach na wierzchu tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
7
Umyj jagody roztopioną mieszanką dżemu. Tarta schłodzić do 2 godzin i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn