Need a deser wegetariański? Morelowa, migdałowa i brązowa tarta z masłem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z morelami, migdałami i brązowym masłem, Morelowa, Migdałowa Brązowa Tarta Z Masłem, oraz Tarta Morelowo-Migdałowa.
Instrukcje
1
Przygotuj skorupkę tarty: w maszynce do gotowania, mąkę z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Dodaj wodę z lodem i ekstrakt z wanilii i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Woda
Ciasto
4
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą; spłaszczyć na dysk. Owinąć dysk w plastiku i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aż firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do okrągłej 15-calowej grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
7
Przenieś okrągłą patelnię na 12-calową karbowaną patelnię z wyjmowanym dnem; delikatnie naciśnij ją na dole i na bok. Przyciąć nadmiar. Przechowywać w lodówce powłoki tart przez co najmniej 20 minut, aż firma.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
8
Wyłożyć skorupę tarty folią i wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Piec około 50 minut, aż skorupka zacznie brązowieć na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć folię i masy i piec przez około 25 minut dłużej, aż skorupa jest gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
11
Przenieść do stojaka i ostudzić. Obniż temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Rozłóż ścinane migdały na dużej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku przez około 6 minut, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ochłoń.
3
W międzyczasie, w średnim niereaktywnym rondlu, doprowadzić wino do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać morele, przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż plump, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
5
Zdjąć z ognia.
6
Na małej patelni, gotować masło z nasion wanilii na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
W robocie kuchennym, pulse prażone migdały z cukru cukierników, mąki i soli, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Migdały
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Dodać jajka i pulse aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
9
Dodaj rumiane masło i ekstrakt z migdałów i pulsować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Masło
10
Morele odsączyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
11
Wlać nadzienie migdałowe do skorupki tarty. Morele Nestle do wypełnienia w koncentrycznych kręgach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Migdały
12
Piec tartę przez około 50 minut, aż nadzienie będzie złocisto-brązowe i ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
14
Pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, doprawić słodzoną bitą śmietaną.