Apple Brown Butter Tart może być tylko deser szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, masła, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiejska tarta jabłkowa z przyprawionym brązowym masłem, Karmelizowana Tarta Z Masłem Jabłkowo-Brązowym, oraz Babunia Smith jabłko i brązowy masło budyń tarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 9-calowa patelnia do tarty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połączyć masło, mąkę i sól w robocie kuchennym. Pulse, aż mieszanina wygląda jak parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Dodać jabłka i cukier i gotować, aż jabłka zaczną mięknąć, 6 do7 protokół. Zdejmij patelnię z palnika i dodaj brandy. Wróć do ognia i flambe, w razie potrzeby, lub po prostu niech alkohol spalić. Wrzuć rodzynki.
Wyjmij ciasto z lodówki 15 minut przed gotowym do użycia, pozwoli to ciasto zmięknąć i osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Czystą powierzchnię roboczą odkurzyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala i połóż je na patelni z dużą ilością zwisów po bokach. Połowę nadzienia przełożyć na dno patelni, a na wierzch wymieszać z jabłkami. Dodatkowe ciasto wyłożyć na wierzch jabłek.