Tarta z kurczakiem i boczkiem zajmuje około 40 minut od początku do końca. Za 3,05 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 34 g białka, 44 g tłuszczu i łącznie 719 kalorii. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, pieczonych pasków piersi kurczaka, ciasta francuskiego i pietruszki. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują tartę z cebulą i boczkiem, tartę serowo-bekonową i tartę z cebulą i boczkiem.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Pasków Bekonu, Pokrojonych Na Trzy Części
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wyjmować na ręczniki papierowe łyżką cedzakową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Cebulę i jabłka podsmaż w cieście do miękkości. Wymieszaj kurczaka, galaretkę, tymianek i sól.
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na tartę. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Ranczo MacMurray Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.