Tarta Z Kremem Jagodowym

Tarta Z Kremem Jagodowym
Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Mieszanka jeżyn, piecrust, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tarta Śmietankowo-Jagodowa, Tarta jagodowa z kremem imbirowym, oraz Tarta jagodowa z kremem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec ciasto skorupa w 4-x 14-calowy tart patelni zgodnie ze wskazówkami opakowania aż złoty; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Forma TartaForma Tarta
2
W dużej misce ubić śmietanę i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do schłodzonej skorupy ciasta. Ułóż jagody na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
JagodyJagody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Dekorować, w razie potrzeby. Chill 2 godziny dla najłatwiejszego krojenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn