Tarta z kremem gruszkowo-imbirowym
Gruszka i imbir krem tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka czekolady do pieczenia bar, masło, połówki gruszki w soku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Gruszką Imbirową-Ciasto Francuskie, Tarta z kremem gruszkowo-migdałowym, oraz Tarta gruszkowa z kremem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać mleko i starty piernik na małym ogniu około 5 minut, często mieszając, aż do bardzo gorącego, ale nie wrzenia.
W średniej misce z mikserem elektrycznym, ubić żółtka i cukier na średniej prędkości 4 do 6 minut lub aż bladożółty. Ubić w mące. Stopniowo ubijaj w ciepłej mieszance mlecznej, aż dobrze się wymieszasz.
Powrót mieszaniny do rondla; gotować na średnim ogniu około 5 minut, stale mieszając, aż mieszanina jest bardzo gęsta i zaczyna się gotować. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią.
Wlać do średniej miski; umieścić folię na powierzchni ciasta krem. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
W międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 232°. przygotować ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone powłoki za pomocą 9-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowy pie patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędzie.
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Upieczoną skorupkę napełnij kremem z ciasta.
Połówki gruszki pokroić w cienkie plasterki; ułożyć na wierzchu tarty.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa pieczenia bar i skrócenie na wysokie 45 do 60 sekund, mieszając raz w połowie mikrofal, aż do stopienia. Jeśli to konieczne, kontynuuj kuchenkę mikrofalową w wysokich odstępach co 15 sekund, mieszając, aż będzie gładka.
Mżawka nad tartą. Przechowywać w lodówce.