Tarta Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym
Tarta z kremem cytrynowo-limonkowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wafle waniliowe, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Cytrynowo-Limonkowa, Kwaśna Śmietankowa Tarta Limonkowa {Lub Ciasto!}, oraz Tarta Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wafle w robocie kuchennym; przetworzyć do drobno zmielonego.
Dodaj cukier, margarynę i białko jaja; pulsuj 2 razy lub tylko do połączenia.
Naciśnij mieszankę okruchów na dolnych i górnych stronach 9-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 325 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć startą skórkę cytryny, soki, jajka i mleko w misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub do momentu napełnienia. Całkowicie fajne. Top z bitą polewą.
W razie potrzeby udekoruj skórką cytryny i miętą.