Tarta z kremem brzoskwiniowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brzoskwinie, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym, Tarta Z Kremem Jagodowo-Brzoskwiniowym, oraz Tarta z brzoskwiniami i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Umieść mąkę, masło i śmietanę w maszynce i pulsuj, aby połączyć. Gdy ciasto uformuje się w kulkę, poklepać lekko posypanymi mąką dłońmi na dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem o bokach 1/2 cala lub okrągłym naczyniem au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Forma Tarta
2
Piec przez około 15 minut, aż skorupa jest ustawiona, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
4
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby wykonać nadzienie: jeśli używasz świeżych brzoskwiń, obrać i grubo pokroić brzoskwinie. Ułóż świeże lub konserwowane plastry brzoskwini w nakładających się kręgach na wierzchu Skórki, aż będzie całkowicie przykryte. Przepełnij skórkę, tak jak brzoskwinie będą sporządzać się podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Połącz żółtka, śmietanę, cukier i mąkę i ubijaj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
żółtko Jaja
Mąka Uniwersalna
Cukier
7
Wlać mieszaninę na brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
8
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia i piec około 1 godziny, aż krem ustawi się i będzie bladozłoty w Kolorze. Przykryj namiotem z folii aluminiowej, jeśli skorupa staje się zbyt ciemna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Forma Tarta
9
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła. Gdy ostygnie, Usuń boczną ściankę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Forma Tarta
Patelnia
10
Aby zrobić glazurę, połącz konfitury lub galaretkę i lemoniadę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Lemoniada
Glazura
Galaretka
11
Rozprowadzić pędzelkiem do ciasta na wierzchu ciepłej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
12
Tarta podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzona.
13
* Uwaga kucharza: jeśli używasz świeżych brzoskwiń, po krojeniu posyp odrobiną soku z cytryny.