Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami

Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 402 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Jeśli 2,25 zł za porcję spada twój budżet, tarta z kozim serem z miodowymi morelami może być ogromna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Mieszanka octu jabłkowego, miodu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z kozim serem miodowym ze skórką pistacjową, Sernik z kozim sernikiem z miodową żurawiną, oraz Pizza jagodowa z miodowym kozim serem i Prosciutto.

Instrukcje

1
Uformuj skorupę: mąkę, cukier granulowany i sól wrzuć do miksera, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać jedną trzecią masła i pulsować aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać pozostałe masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek z kawałkami masła w całym, o 3 impulsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodać ocet i 3 łyżki wody lodowej; puls 3 lub 4 więcej razy, aby połączyć. Wyciśnij ciasto między palcami, jeśli nie utrzyma swojego kształtu, dodaj jeszcze 1 łyżkę lodowatej wody i ponownie pulsuj. Wkleić ciasto na dysk, owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 400 stopni F. Lekko posmaruj 9-calową patelnię z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozwałkuj ciasto w 10-calowe koło na mące. Łatwo ciasto na patelnię i naciśnij na dole i boki; przyciąć nadmiar. Ciasto przebić widelcem. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Ciasto wyłożyć folią aluminiową i wypełnić suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec do zestawu, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Zdjąć folię i fasolę; kontynuować pieczenie do złotego, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Przenieś do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
9
Zrobić nadzienie: ubić kozi ser i 1/3 szklanki cukru granulowanego w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż kremowy, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodać 4 żółtka i ubić do połączenia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
11
Dodać skrobię kukurydzianą, wanilię i koniak i ubić, aż będzie gładka, o 1 minutę, skrobanie dół miski w razie potrzeby. W osobnej dużej misce ubić 3 białka do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodaj sól i pozostałą 1 łyżkę cukru granulowanego i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty, od 1 do 2 minut. Za pomocą gumowej szpatułki złóż ubite białka w mieszaninę żółtkową, aż do połączenia, a następnie wlej do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
13
Piec, aż nadzienie jest ustawione i złocisty na górze, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Przenieś do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
15
Dodać polewa: doprowadzić cukier granulowany, miód, cynamon, koniak, wanilia i 1/3 szklanki wody na wolnym ogniu na małej patelni na średnim ogniu; gotować, aż syropy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
KoniakKoniak
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
16
Dodać morele i gotować 3 więcej minut, a następnie dodać sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
17
Niech ostygnie całkowicie. Użyj małego noża, aby poluzować tartę, a następnie zdejmij pierścień formy sprężynowej. Pył z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
18
Podawać w temperaturze pokojowej z polewą morelową. Zdjęcia Johnny Miller
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn