Tarta z jabłkami i serem pleśniowym
Tarta z jabłkami i serem pleśniowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Jeśli masz pod ręką jabłko, skórki z ciasta, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Tarta z jabłkami i serem pleśniowym, Tarta Z Serem Pleśniowym, oraz Tarta z serem pleśniowym i figami.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości.
Ułóż plastry jabłka w koncentrycznych kręgach w jednej warstwie w skorupie.
Masło rozprowadzić na jabłkach.
Jabłka posypać orzechami, żurawiną, serem i tymiankiem.
Piec około 3 minut dłużej lub aż skorupa będzie złoty kolor. Schłodzić na stojaku chłodzącym 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.