Jeśli 29 centów za porcję spada w budżecie, tarta z gruszką i serem pleśniowym może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ser, orzechy włoskie, gruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z serem pleśniowym i gruszką, Rustykalna tarta z gruszką i serem pleśniowym, oraz Tarta z orzechami laskowymi, gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray 9-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i gorącą wodą, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Nacisnąć ciasto w dolnej i górnej części patelni, używając palców pokrytych mieszanką Bisquick.