Tarta z gruszką i serem pleśniowym

Tarta z gruszką i serem pleśniowym
Jeśli 29 centów za porcję spada w budżecie, tarta z gruszką i serem pleśniowym może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ser, orzechy włoskie, gruszki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z serem pleśniowym i gruszką, Rustykalna tarta z gruszką i serem pleśniowym, oraz Tarta z orzechami laskowymi, gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray 9-calowy patelnia z wyjmowanym dnem z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i gorącą wodą, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Nacisnąć ciasto w dolnej i górnej części patelni, używając palców pokrytych mieszanką Bisquick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem, w 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać szalotki; gotować od 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
6
Ułóż plasterki gruszki na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Masło rozprowadzić na gruszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
8
Piec 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Posypać orzechami włoskimi na gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
10
Piec około 10 minut dłużej lub aż tarta będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika; posypać serem. Schłodzić 10 minut na stojaku chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn