Tarta z gruszką i gorgonzolą

Tarta z gruszką i gorgonzolą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 925 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 545 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, gorgonzolę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gruszkowa Tarta Gorgonzola, Ciepła Tarta Gruszkowo-Gorgonzolowa Z Sałatką Z Orzechów Włoskich I Rukoli, oraz Sałatka Gruszkowa Gorgonzola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść gruszki w dużej patelni sosu z ściętą stroną w dół, a następnie cukrem, winem, wodą, pieprzem i liśćmi laurowymi i gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem, aż gruszki będą miękkie, około 10-30 minut. (Uwaga: czas gotowania na wolnym ogniu może się różnić w zależności od dojrzałości gruszek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej w cieczy.
3
Gruszki pokroić cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Wymieszać gorgonzolę, kwaśną śmietanę, miód, tymianek i żółtko w robocie kuchennym na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Nadzienie rozłożyć na tartej skórce i ułożyć pokrojone w plasterki gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż nadzienie zostanie ustawione, około 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn