Tarta Z Figami Waniliowymi Pistacjowymi

Tarta Z Figami Waniliowymi Pistacjowymi
Need a deser wegetariański? Tarta z figami waniliowymi pistacjowymi może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 402 kalorie, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, białko, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta morelowo-pistacjowa, Tarta Truskawkowo-Pistacjowa, oraz Tarta Cytrynowo-Pistacjowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spray cztery patelnie 3 3/4 cala (9,5 centymetra) z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W robocie kuchennym przetwarzaj orzechy i fasolę wanilii do delikatnej konsystencji. Mąkę przesiać razem z cukrem cukierniczym i dodać do orzechów; połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj jajko, białko, masło, brandy i skórkę z cytryny. Puls do połączenia. Pokrój 6 fig w grube plastry o grubości 3/4 cala (2 centymetry) i wymieszaj z cieście. Podziel ciasto na patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Pozostałe figi pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na cieście w każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Piec, aż tarty są ustawione i złocisty brązowy, o 40 protokół. Po wystygnięciu posypać dodatkowym cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn