Tarta z dyni, fety i orzechów sosnowych
Jeśli masz mniej więcej 1 godzina i 10 minut do wydania w kuchni, Squash, feta i tarta z orzechów sosnowych może być super lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 892 kalorie, 18g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.21 za porcję. 81 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz liście rukoli, dyni, harissa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Tarta Filo Ze Szpinakiem, Fetą I Orzechami Piniowymi, Śliwkowa Tarta Sosnowo-Orzechowa, oraz Tarta sosnowo-MIODOWA są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Umieść dużą blachę do pieczenia na środkowej półce, aby się podgrzać. Na obsypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na 30 cm kwadrat. Przyciąć krawędzie, lekko zdobyć 1cm granicy wokół krawędzi tart, i nakłuć centrum na całym widelcem.
Przenieś bazę ciasta na arkusz pergaminu do pieczenia.
Wymieszać chutney i harissę i rozłożyć na środku ciasta. Ułóż squasha w jednej warstwie na górze, a następnie dopraw.
Wyłóż tartę na gorącą blachę do pieczenia i piecz przez 30 minut.
Wyjąć tartę, rozsypać na fecie i orzeszkach piniowych i piec jeszcze 20 min. Rozrzucić na mięty i rakiety służyć.