Tarta z cukinią, słodką cebulą i czerwoną papryką
Cukinia, słodka cebula i czerwona papryka tarta jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka odtłuszczonego mleka, ser szwajcarski, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana tarta z cebulą i pieczoną papryką czerwoną, Karmelizowana tarta z cebulą, cukinią, pomidorem i grzybami, oraz Kozi Ser, Karmelizowana Cebula I Tarta Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij Grecki Piecrust proszku do pieczenia w 10-calowym naczyniu quiche pokrytym sprayem do gotowania.
Połączyć jajka i białka w średniej misce; ubić dobrze trzepaczką.
Pędzel 2 łyżki mieszanki jaj na skorupie, i odstawić pozostałą mieszaninę jaj na bok.
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj cebulę, papryka, i 1/4 łyżeczka soli; saute 10 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj cukinię, czosnek, i woda; saute 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszaj z tymiankiem. Łyżka mieszanki cukinii do przygotowanej Skórki.
Dodaj mleko i 1/4 łyżeczki soli do pozostałej mieszaniny jaj w misce; beat dobrze.
Mieszankę jajeczną równomiernie zalać mieszanką cukinii; posypać serem.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.