Tarta Z Ciasteczkami Czekoladowymi
Czekolada Chip Cookie Tart może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 306 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś plus 1/8 łyżeczki sody oczyszczonej, orzechy włoskie, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta Z Ciasteczkami Czekoladowymi, Tarta czekoladowo-kremowa, oraz Chocolate Chip Cookie Bottomed solone Rum Karmel tarta z tosty Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Make crust: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji niższej-Środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło 9-calowy pie lub tart plate. W dużej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, cukier granulowany i sól do połączenia. Wymieszać z roztopionym masłem, aż uformują się wilgotne okruchy. Naciśnij do dołu i boków patelni.
W dużej misce, ubić brązowy cukier, cukier, sól, i masło, aż będzie gładka i błyszcząca.
Ubić w jajku, żółtkach i wanilii.
W małej misce wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną, aż się połączą. Mieszaj mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, aż do połączenia. Wymieszać z czekoladą i orzechami.
Wlać do skorupy i piec, aż góra będzie złoty kolor i dmuchany, o 40 protokół.
Przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia około 45 minut przed krojeniem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami i sosem czekoladowym (w razie potrzeby).