Tarta Z Ciasteczkami Czekoladowo-Wiśniowymi
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 307 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jeśli masz jajko, nadzienie wiśniowe, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, oraz Tarta Z Ciasteczkami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400º.
W średniej misce wymieszać cukier puder, ekstrakt migdałowy, jajko i serek śmietankowy. Zamieszaj w Bisquick.
Zwijaj lub poklepuj ciasto w 12-calowe koło na nieprzetworzonym arkuszu ciastek. Krawędź flet w razie potrzeby.
Piec 8 do 10 minut lub aż skorupa jest światło złoty brąz.
Posyp chipsy czekoladowe na gorącej skórce.
Piec około 1 minuty lub do roztopienia wiórów; rozprowadzić równomiernie. Fajne 5 minut. Delikatnie poluzuj i przenieś na talerz do serwowania.
Posmaruj ciasto nadzieniem czekoladą.
Ciepło białe pieczenia chipsy i skracanie na małym ogniu, często mieszając, aż gładka; mżawka nad nadzieniem pie.