Tarta z cebulą, serem i boczkiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka śmietany do ubijania, masło, stałe skracanie warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta z cebulą, serem i boczkiem, Tarta Cebulowo-Serowa Bekonowa, oraz Tarta z cebulą i boczkiem.
Instrukcje
1
Mąkę i sól wymieszać w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
2
Dodać masło i skrócić; za pomocą zakrętów on / off, pokroić, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
3
Dodać 2 łyżki wody lodowej i proces, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 11-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
6
Przenieś do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto na dole iw górę strony patelni. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić 10 minut. Skórkę wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Piec ciasto 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Piec, aż skorupa jest ustawiona i częściowo gotowane przez, o 15 minut dłużej. Ostudzić skórkę podczas wykonywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Podsmażyć boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę i szczyptę cukru do kapieli na patelni i smażyć, aż cebula jest głęboko złoty kolor, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Ubij śmietanę, jajko, żółtko, pieprz, sól i gałkę muszkatołową w małej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Krem
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Cebulę rozłożyć na dnie upieczonej Skórki, posypać boczkiem, następnie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Boczek
Cebula
6
Wlać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
7
Piec, aż ciasto jest nadmuchane i nadzienie jest ustawione, około 25 minut. Chłodna tarta na stojaku 10 minut.