Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi

Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi
Tarta z cebulą, kozim serem i orzechami sosnowymi jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka laski cynamonu, mielony imbir, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kanapki z pieczonym pomidorem i kozim serem z parmezanem, Szwajcarska Tarta Z Kozim Serem, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, pulse mąki z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać żółtka i oliwę z oliwek; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączoną maszyną powoli dodawać wodę i przetwarzać, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Ciasto przełożyć na arkusz folii i wkleić w dysk. Owinąć dysk i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Na dużej patelni, mieszać cebulę z 3 łyżki oliwy z oliwek, aż dokładnie pokryte. Przykryć i gotować cebulę na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będą bardzo miękkie, o 30 protokół. Zmniejsz ogień do niskiej, jeśli cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Odkryj patelnię. Zwiększyć ogień lekko i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż cebula stać się bogaty złoty kolor, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Tymczasem przynieś duży garnek z wodą do toczącego się wrzenia. Usuń liście chard z żeber, pozostawiając liście tak nienaruszone, jak to możliwe; zarezerwuj żebra do innego użytku. Blanszować liście chard we wrzącej wodzie, aż zmiękną, 1 1/2 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Odcedzić liście i odświeżyć je pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć.
11
W młynku do przypraw połącz laskę cynamonu z goździkami, imbirem, gałką muszkatołową i pieprzem i zmiel na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
12
Dodać 1 1/4 łyżeczki mieszanki przypraw do cebuli i mieszać aż równomiernie włączone; rezerwy pozostałej mieszaniny do innego użycia. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
W małej misce, za pomocą drewnianej łyżki, lekko ubić kozi ser z crme frache i 1 łyżeczka soli, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Ustaw krążek ciasta między 2 dużymi arkuszami papieru woskowego i rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 12 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
16
Przenieś ciasto do ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 12 cali o głębokości co najmniej 1 1/2 cala. Wyłożyć ciasto listkami boćwiny, tak aby rozciągały się poza zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
17
Za pomocą szpatułki rozprowadzić mieszankę sera koziego na chard w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
18
Cebulę posmarować serem i posypać orzeszkami piniowymi. Na cebulowym nadzieniu ułożyć wydłużone liście boczku i wyłożyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
19
Ciasto i liście boczku posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
20
Piec tartę przez około 40 minut, lub aż ciasto będzie złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
Wyjąć z piekarnika i przenieść do stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
22
Pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut przed podaniem ciepłej lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn