Tarta Z Burakami I Fetą

Tarta Z Burakami I Fetą
Tarta z buraków i fety to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, ser feta, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta z burakami i fetą, Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, oraz Sałatka Z Buraków I Fety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odetnij zieleninę z buraków. Zarezerwować Zielenie i przyciąć buraki. Każdy burak owinąć pojedynczo folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Umieść wszystkie owinięte buraki na blasze do pieczenia i piecz do miękkości przez całą drogę, o 40 minut (choć czas będzie bardzo w zależności od wielkości buraków).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Buraki wyjąć z piekarnika i odstawić do całkowitego ostygnięcia. W przypadku natychmiastowego przygotowania tarty, pozostawić piekarnik na rozgrzaniu 375.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Gdy buraki są smażone, przygotuj zielenie buraków: trzymając łodygę jedną ręką, poprowadź palce drugiej ręki w dół, aby usunąć delikatną część liściastą z twardej łodygi. Zieleninę umyć i posiekać. Odstawić 1 zapakowany kubek i zarezerwować pozostałe do innego przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Na średniej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj szalotki i smażyć, aż miękkie i pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8
Dodaj zielenie i kontynuować gotowanie, aż zwiędną, o 2 protokół. Odstawić na bok, aż lekko ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
9
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i rozwinąć ciasto francuskie. Na okrążeniu dwa piecesone w pełnym rozmiarze, druga połowa sizedpressing je razem w szwach. Zrobić obręcz składając krawędzie ciasta na cale i dociskając delikatnie. Za pomocą widelca wbijaj dziury w całym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Wymieszać creme fraiche lub kwaśną śmietanę na ostudzone warzywa i doprawić solą i pieprzem do smaku. Rozpakuj schłodzone buraki i za pomocą rąk lub noża do parkowania oderwij skórę i przycinaj twarde kawałki. Buraki pokroić w 1/4 plastra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Top przygotowane ciasto z równą warstwą zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Warstwa cienkie plastry kopru włoskiego na wierzchu. Buraki Nestle na wierzchu kopru włoskiego, wciskając je delikatnie do ciasta. Pokryj cały obszar wewnątrz obręczy burakami. Roztrzepać pokruszoną fetę na wierzchu tarty i piec, aż ciasto będzie dmuchane i złociste, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wycisnąć sok z 1/2 cytryny i skropić oliwą z oliwek na gotowej tarcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
14
Posypać więcej soli do smaku i świeżego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
15
Podawać na ciepło.* Uwaga: dla dzieci w wieku 6 miesięcy należy zarezerwować trochę prażonych buraków i puree z serem feta lub jogurtem. Dzieci w wieku od 8 do 10 miesięcy mogą podzielić się tą tartą w postaci przygotowanej, po prostu pokroić w odpowiednie dla wieku rozmiary kęsów i rozważyć pominięcie ostatecznego posypania solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt ZwykłyJogurt Zwykły
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn