Tarta Truskawkowo-Kiwi
Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz vanillan instant pudding i ciasto nadzienie mix, truskawki, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Truskawkami Kiwi, Tarta Z Truskawkami Kiwi, oraz Tarta Truskawkowo-Kiwi-Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem lub 9-calowym szklanym talerzem.
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, wymieszać składniki nadzienia z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Wlać do ostudzonej upieczonej skorupki. Ułóż truskawki i kiwi na nadzieniu.
W małej misce do mikrofali, mikrofalówka marmalade odkryte na Wysokie 5 do 10 sekund lub do stopienia.
Umyj owoce. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu przed podaniem. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.