Tarta Truskawkowa

Tarta Truskawkowa
Truskawkowa tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką śmietanę, truskawki, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Truskawkowa S ' Amore, Tarta Truskawkowa, oraz Tarta Truskawkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 funt suszonej fasoli, 10-calowa patelnia do tarty
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1
W maszynce połączyć mąkę masło, migdały i sól i puls, puls, puls, aż wygląda jak starty ser, jak lubię nazywać etap Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj żółtko i połowę wody i pulsuj; ciasto powinno zacząć się łączyć. Jeśli nie, dodaj pozostałą wodę i pulsuj, aż ciasto uformuje się w kulkę. Zrzucić " doughball "na mąki powierzchni roboczej i za pomocą pięty dłoni," schmear " go po powierzchni roboczej. Powtórz ten proces jeszcze 1 do 2 razy, a następnie uformuj ciasto na dysk, owinąć je w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
* Wskazówka-Można to zrobić z tygodniowym wyprzedzeniem lub zamrozić na dłuższy czas.
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wyjmij ciasto z lodówki około 10 minut przed walcowaniem, aby zmiękło. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 do 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Ciasto ułożyć na patelni. Zrób małą "doughball"z odrobiną ciasta, które wisi nad krawędzią patelni. Zanurz kulkę ciasta w mące i użyj, aby ostrożnie wcisnąć ciasto w narożniki patelni. Gdy ciasto zostanie wepchnięte w narożniki patelni do ciasta, użyj wałka do ciasta, aby przewrócić górną krawędź patelni do ciasta, aby wyciąć czystą, chrupiącą krawędź. Linia tart z folii aluminiowej, należy wcisnąć go w rogach. Dzięki temu boki tarty będą wysokie i proste i będą w stanie utrzymać nadzienie. Napełnić tartę suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 12-14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć fasolę i folię i piec przez kolejne 4 do 5 minut. Ciasto powinno być gotowane przez i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W rondlu umieść śmietanę, 1/2 szklanki cukru oraz nasiona wanilii i strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Trzepaczka połączyć i doprowadzić do wrzenia na małym ogniu. Podczas gdy śmietana dochodzi do wrzenia, połączyć jajka i pozostały 1/2 szklanki cukru w misce i skrobi kukurydzianej i mleka w innej misce. Ubić trzepaczką do jednorodnej mieszaniny, bez dużych grudek białka jaja! Gdy krem dojdzie do wrzenia, wyjmij go z ognia i wyrzuć STRĄCZEK z fasoli waniliowej. *
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połowę śmietany ubić do masy jajeczno-cukrowej, a następnie natychmiast ubić z powrotem na patelnię z gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
* To się nazywa temperowanie i pozwoli Ci połączyć wrzącą śmietanę i jajka bez jajecznicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Odstawić patelnię na średnie ciepło i stopniowo ubijać mieszankę skrobi kukurydzianej / mleka. Doprowadzić to do wrzenia, aby zagęścić krem z ciasta. Często mieszaj, aby zapobiec przypaleniu. Konieczne jest doprowadzenie tej mieszaniny do wrzenia, aby ugotować skrobię. Jeśli mieszanina nie zostanie doprowadzona do wrzenia, mieszanina poczuje się skrobiowa i ziarnista. Pożądanym efektem jest konsystencja budyniu waniliowego. Mniam!
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
SkrobiaSkrobia
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść mieszaninę do miski i schłodzić. Można to zrobić bardzo szybko nad łaźnią lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Skorupę tarty napełnij schłodzoną śmietaną. Na wierzchu pokrojone truskawki. Możesz układać truskawki w kółka lub w linie; to zależy od Ciebie! Niech będzie ładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
2
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
3
Jagodowe pyszności!
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn