Tarta Truskawkowa

Tarta Truskawkowa
Truskawkowa tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką śmietanę, truskawki, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Truskawkowa S ' Amore, Tarta Truskawkowa, oraz Tarta Truskawkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 funt suszonej fasoli, 10-calowa patelnia do tarty
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1
W maszynce połączyć mąkę masło, migdały i sól i puls, puls, puls, aż wygląda jak starty ser, jak lubię nazywać etap Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj żółtko i połowę wody i pulsuj; ciasto powinno zacząć się łączyć. Jeśli nie, dodaj pozostałą wodę i pulsuj, aż ciasto uformuje się w kulkę. Zrzucić " doughball "na mąki powierzchni roboczej i za pomocą pięty dłoni," schmear " go po powierzchni roboczej. Powtórz ten proces jeszcze 1 do 2 razy, a następnie uformuj ciasto na dysk, owinąć je w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
* Wskazówka-Można to zrobić z tygodniowym wyprzedzeniem lub zamrozić na dłuższy czas.
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Wyjmij ciasto z lodówki około 10 minut przed walcowaniem, aby zmiękło. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 do 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
2
Ciasto ułożyć na patelni. Zrób małą "doughball"z odrobiną ciasta, które wisi nad krawędzią patelni. Zanurz kulkę ciasta w mące i użyj, aby ostrożnie wcisnąć ciasto w narożniki patelni. Gdy ciasto zostanie wepchnięte w narożniki patelni do ciasta, użyj wałka do ciasta, aby przewrócić górną krawędź patelni do ciasta, aby wyciąć czystą, chrupiącą krawędź. Linia tart z folii aluminiowej, należy wcisnąć go w rogach. Dzięki temu boki tarty będą wysokie i proste i będą w stanie utrzymać nadzienie. Napełnić tartę suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 12-14 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Wyjąć fasolę i folię i piec przez kolejne 4 do 5 minut. Ciasto powinno być gotowane przez i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
W rondlu umieść śmietanę, 1/2 szklanki cukru oraz nasiona wanilii i strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Trzepaczka połączyć i doprowadzić do wrzenia na małym ogniu. Podczas gdy śmietana dochodzi do wrzenia, połączyć jajka i pozostały 1/2 szklanki cukru w misce i skrobi kukurydzianej i mleka w innej misce. Ubić trzepaczką do jednorodnej mieszaniny, bez dużych grudek białka jaja! Gdy krem dojdzie do wrzenia, wyjmij go z ognia i wyrzuć STRĄCZEK z fasoli waniliowej. *
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Połowę śmietany ubić do masy jajeczno-cukrowej, a następnie natychmiast ubić z powrotem na patelnię z gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
* To się nazywa temperowanie i pozwoli Ci połączyć wrzącą śmietanę i jajka bez jajecznicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Odstawić patelnię na średnie ciepło i stopniowo ubijać mieszankę skrobi kukurydzianej / mleka. Doprowadzić to do wrzenia, aby zagęścić krem z ciasta. Często mieszaj, aby zapobiec przypaleniu. Konieczne jest doprowadzenie tej mieszaniny do wrzenia, aby ugotować skrobię. Jeśli mieszanina nie zostanie doprowadzona do wrzenia, mieszanina poczuje się skrobiowa i ziarnista. Pożądanym efektem jest konsystencja budyniu waniliowego. Mniam!
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
SkrobiaSkrobia
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Przenieść mieszaninę do miski i schłodzić. Można to zrobić bardzo szybko nad łaźnią lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Skorupę tarty napełnij schłodzoną śmietaną. Na wierzchu pokrojone truskawki. Możesz układać truskawki w kółka lub w linie; to zależy od Ciebie! Niech będzie ładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
3
Jagodowe pyszności!
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn