Tarta Tiramisu to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cukru granulowanego, śmietana do ubijania, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Tarta Tiramisu, Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, oraz Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w robocie kuchennym, umieścić składniki skórki. Przykryć; przetworzyć do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Piekarnik
2
Rozprowadzić ciasto równomiernie palcami od spodu i od góry niełuskanej 9-lub 10-calowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
3
Piec 12 do 15 minut lub do krawędzi zaczyna brązowy. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W małej misce, rezerwy 3 łyżki łyżki posiekanej czekolady. W 1-cup szklanki miarki, kuchenka mikrofalowa Pozostałe czekolady odkryte na wysokiej około 45 sekund; mieszać, aż czekolada się stopi. Wymieszać z olejem.
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Wstawić do zamrażarki do ostygnięcia czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
7
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać cukier granulowany i 2 łyżki mąki; odstawić. W 2-filiżance płynnej miarki, ubić 1 filiżankę śmietany do ubijania, granulki kawy, jajko i wanilię trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają. Miksturę śmietany ubić w mieszankę cukrową, aż do dobrze wymieszanej.
Piec 35 do 40 minut lub do krawędzi jest złoty brąz i środek jest ustawiony. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
10
W średniej misce, ubić składniki polewa z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 2 minut lub do puszystego.