Tarta Szpinakowo-Cebulowa

Tarta Szpinakowo-Cebulowa
Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 8,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2657 kalorii, 53g białka, oraz 189g tłuszczu. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cheddar, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Karmelizowana Tarta Z Cebulą I Bakłażanem, Tarta Szpinakowo-Karczochowa W Cieście Francuskim, oraz Tarta śniadaniowa ze szpinakiem i fetą z ciasta francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190c / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Nasmaruj blachę do pieczenia lub linię nieprzywierającą wkładką.Jeśli szpinak jest dojrzały, oderwij twarde łodygi. Szpinak dokładnie umyć, a następnie zapakować, z samą wodą, która się do niego przylega, do rondla. Przykryj, połóż na średnim ogniu i zwiędnij szpinak we własnym płynie-to zajmuje tylko kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Odcedzić i pozostawić w durszlaku do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wycisnąć jak najwięcej płynu, jak można rękami, a następnie posiekać szpinak grubo.W międzyczasie rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Dodaj cebulę i gotuj delikatnie, często mieszając, przez 10-15 minut, aż będzie naprawdę miękka i złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać czosnek na kilka ostatnich minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj liście tymianku, następnie posiekany szpinak, doprawić, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Ciasto francuskie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do kwadratu o grubości około 5 mm i unieść na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
Rozłóż mieszankę szpinaku na cieście, pozostawiając margines wzdłuż krawędzi. Rozsypać starty ser i piec przez 15-20 minut lub aż ciasto nadmuchnie i złocisty, i ser staje się złoty zbyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Podawać na ciepło lub na zimno.Uwagi: szpinak myję w durszlaku, a następnie wlewam do szpinaku wrzątek, aby go zwiędł. Czuję, że nie ma potrzeby na garnek. Użyłam również suszonego tymianku, ponieważ nie miałam świeżego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn