Tarta Surówka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Tarta Surówka może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 6G białka, oraz 43g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka miodu, octu, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Buraki Tarte, Tarta Sałatka Warzywna, oraz Starta marchewka i buraki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmniejsz ocet o połowę w małym rondlu na średnim ogniu, około 10 minut. Wymieszać miód i ostudzić.
Połączyć kapustę, 2 startej marchwi i zielonej cebuli w dużej misce; wrzucić mieszaninę octu wymieszać.
Dodać sól koszerną i zmielony czarny pieprz, i ponownie wrzucić. Schłodzić i odstawić około 20 minut.
W małej misce wymieszać majonez, musztardę i zmieloną czerwoną paprykę.
Dodać natkę pietruszki i wymieszać z mieszanką kapusty. Schłodzić 2 godziny w hermetycznym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.