Tarta Sernikowa Z Dyni
Ten przepis służy 8. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, tarta Sernikowa z dyni może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto, sól, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta sernikowa z malinowym Zawijasem, Tarta Z Sernikiem Malinowym, oraz Sernik Z Dyni.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto na 9-calowym okrągłym wyjmowanym dnie patelni. Chłodna skorupa całkowicie na stojaku z drutu.
Połącz 1/2 szklanki skondensowanego mleka i serów śmietankowych w średniej misce; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Dodać wanilię, sól, 1 jajko i białko; ubijać, aż się połączą. Łyżka 1/2 szklanki masy serowej do małej miseczki; dodać 1/4 szklanki mleka skondensowanego, 1 jajko, Dynia, cynamon, imbir i ziele angielskie, dobrze mieszając trzepaczką.
Pozostałą śmietanę wlać do przygotowanej Skórki.
Wlać mieszaninę dyni na mieszaninę twarogu; obracać razem za pomocą noża.
Piec w 300 przez 50 minut. Wyłączyć piekarnik; ostudzić tartę w zamkniętym piekarniku 45 minut.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Cover; chill.