Tarta pomidorowo-serowa
Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Jeśli masz pod ręką sól, kozi ser, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tarta z pomidorami i kozim serem, Tarta z pomidorami i kozim serem, oraz Tarta pomidorowa z Pesto i kozim serem.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Rdzeń i pokroić pomidory w 1/8-do-cal-grube rundy, odrzucając plastry końca. (Pomidory należy pokroić na cienką stronę, aby ich soki mogły odparować podczas pieczenia, zanim będą miały szansę na rozmoknięcie Skórki.)
Ułożyć pomidory na papierowych ręcznikach. Przykryć kolejną warstwą ręczników papierowych i odstawić do odsączenia nadmiaru soków podczas przygotowywania skorupy phyllo.
Umieść arkusz phyllo na blasze do pieczenia.
Posmaruj filo oliwą z oliwek. Top z pozostałych arkuszy phyllo, szczotkowanie każdy z olejem. Wchodzisz na czterech stronach stos phyllo do 1-cal szerokości granicy.
Posypać obszar wewnątrz granicy z parmezanem. Top z plasterkami pomidora, nakładając plastry w razie potrzeby.
Posypać kozim serem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec, aż phyllo jest chrupiące i głębokie złoty brąz, o 20 protokół. Lekko schłodzić lub do temperatury pokojowej.
Posypać ziołami, pokroić w prostokąty i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;