Tarta pomidorowo-serowa

Tarta pomidorowo-serowa
Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Jeśli masz pod ręką sól, kozi ser, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tarta z pomidorami i kozim serem, Tarta z pomidorami i kozim serem, oraz Tarta pomidorowa z Pesto i kozim serem.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rdzeń i pokroić pomidory w 1/8-do-cal-grube rundy, odrzucając plastry końca. (Pomidory należy pokroić na cienką stronę, aby ich soki mogły odparować podczas pieczenia, zanim będą miały szansę na rozmoknięcie Skórki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Ułożyć pomidory na papierowych ręcznikach. Przykryć kolejną warstwą ręczników papierowych i odstawić do odsączenia nadmiaru soków podczas przygotowywania skorupy phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Umieść arkusz phyllo na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posmaruj filo oliwą z oliwek. Top z pozostałych arkuszy phyllo, szczotkowanie każdy z olejem. Wchodzisz na czterech stronach stos phyllo do 1-cal szerokości granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Posypać obszar wewnątrz granicy z parmezanem. Top z plasterkami pomidora, nakładając plastry w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
ParmezanParmezan
7
Posypać kozim serem i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser KoziSer Kozi
8
Piec, aż phyllo jest chrupiące i głębokie złoty brąz, o 20 protokół. Lekko schłodzić lub do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać ziołami, pokroić w prostokąty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn