Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami
Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 12g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tarta pomidorowa suszona w piekarniku z kozim serem i czarnymi oliwkami, Tarta z kozim serem i suszonymi pomidorami, oraz Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. blacha do pieczenia z folią; folia szczotkowa z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż połówki pomidorów, pokrój bok do góry, na blasze do pieczenia.
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
5
Piec, aż pomidory zaczną się kurczyć i są lekko wysuszone, ale nadal miękkie, około 2 godzin. Fajne pomidory na prześcieradle. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać w pojedynczej warstwie w przykrytym pojemniku w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem, mocno naciskając ciasto na dno i boki patelni. Trim zwis do 3/4 cala. Zwis złożyć i naciśnij, popychając skorupę 1/4 cala nad patelnią. Przekłuć skórkę widelcem; schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
8
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. wyłożyć ciasto folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Usuń folię i fasolę; piec, aż krawędzie skorupy będą złote, przekłuwając widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, o 12 minut dłużej. Cool crust 10 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
11
W międzyczasie, za pomocą widelca, mash ser mozzarella, kozi ser, a pozostałe 1 łyżka tymianku razem w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem.