Tarta pomidorowa Provençale
Provençale tarta pomidorowa jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Mieszanka take classic four Cheese recipe Cheese breadcrumb mix, majonez, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Pomidorowa, Tarta Pomidorowa, oraz Tarta pomidorowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto crust na blasze do pieczenia.
Połączyć 3/4 Puchar mieszaniny serów i majonez; rozprzestrzeniać się na pie crust w ciągu 1-1 / 2 cali krawędzi.
Ułóż pomidory w okrągły wzór nad mieszaniną majonezu; top z pozostałą mieszaniną sera. Wchodzisz krawędzi skórki na pomidory, pozostawiając centrum odkryte.
Piec 20 do 24 min. albo aż ser się roztopi i skórka będzie złotobrązowa.