Tarta Pistacjowa

Tarta Pistacjowa
Tarta pistacjowa to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, herbed kozi ser, ciasto phyllo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 26 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tarta Truskawkowo-Pistacjowa, Tarta Cytrynowo-Pistacjowa, oraz Tarta Cytrynowo-Pistacjowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozpakuj Filo i usuń 5 arkuszy ze stosu. Pozostałe ciasto należy zachować do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3
Umieść okrągłą patelnię do pieczenia na wierzchu arkuszy phyllo i przyciąć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Ułóż kręgi filo płasko między 2 wilgotnymi ręcznikami kuchennymi. Odstaw patelnię na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Połóż 1 kawałek ciasta filo na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
6
Posmarować masłem i posypać zmielonymi pistacjami. Drugi arkusz filo nałożyć na pierwszy i posmarować masłem i posypać pistacjami. Powtórz 3 razy, tworząc 5 warstw, a wierzch jest tylko filo.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Wyłożyć ułożone ciasto na patelnię do pieczenia. Naprzemiennie, pokroić w kwadraty 2 cale większe niż rozmiar miseczki muffin; lekko posmarować puszkę muffin i delikatnie nacisnąć przygotowane kwadraty phyllo do każdego kubka muffin, aby utworzyć małe kształty miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Piec około 14 do 16 minut, aż złoty kolor i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć patelnię z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia tarty przed polewaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Pokrusz kozi ser na skórce. Top z pomidorami i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser KoziSer Kozi
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 26 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn