Tarta pieczona-cebulowa z serem pleśniowym Maytag
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 329 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Skórki Wieprzowe Z Sera Pleśniowego Maytag, oraz Sałata Maślana i świeże zioła z serem pleśniowym Maytag.
Instrukcje
Cebulę pokroić na 8 klinów, pozostawiając korzeń nienaruszony.
Umieść kliny cebuli, szalotki i czosnek w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Połączyć ocet balsamiczny, masło, miód i tymianek w małej misce, i skropić mieszankę cebuli, podrzucając do herbu.
Piec w 425 przez 30 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i zabezpieczyć taśmą maskującą.
Posyp papier mąką kukurydzianą. Rozwiń ciasto na papier; odstawić 5 minut. Wklep ciasto w prostokąt o wymiarach 14 x 12 cali. Ułóż mieszankę cebuli na cieście, pozostawiając 1-calową granicę.
Posypać równomiernie solą i pieprzem. Zagnieść brzegi ciasta na mieszaninę cebuli (ciasto nie całkowicie pokryje mieszankę cebuli).
Piec w 425 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia 10 minut na stojaku z drutu.
Posypać natką pietruszki.