Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną

Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną
Tarta z orzechami orzechowymi z bitą śmietaną może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, złoty brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta dyniowa bez pieczenia z bitą śmietaną Klonowo-orzechową, Gorzka czekolada z bitą śmietaną, oraz Ciasto orzechowe z dodatkiem śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszanka mąki, cukru i soli morskiej inprocesor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
2
Dodaj masło do procesora; używając zakrętów/off, mieszaj do momentu, aż mieszanina będzie podobna do suchego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Ubij śmietanę i żółtko jajawszystkie miski do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać toprocesor mieszanki śmietany; za pomocą zakrętów on / off, zmiksować aż do utworzenia grudek. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik i chill1 godzina. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Niech ciasto zmięknie lekko w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkuj krążek ciasta na lekko parzonympowierzchnia do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Przenieś do patelni o średnicy 9 cali z removablebottom. Naciśnij mocno ciasto na dnie i po bokach patelni. Trim zwis ciasta, pozwalając 1/4 cala ciasta rozszerzyć abovesides patelni. Przekłuj skórkę widelcem.Zamrozić do twardości, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż skórkę zfolii i napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec ciasto, aż strony są ustawione i lightgolden, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń folię iśrodki. Nadal piec skorupę aż goldenand gotowane przez, o 15 minutdłuższe. Chłodna skórka w patelni na stojaku. Utrzymuj temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Masło gotować w CIEŻKIEJ małej bułce na średnim ogniu do momentu aż zbrązowieje, około 21/2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Dodać brązowy cukier i śmietanę ubijającąi doprowadzić do wrzenia, ubijając, aby zmiksować. Boil1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przełożyć toffi do mediumbowl i ostudzić do letniego, mieszając ok. 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
4
Żółtka i mąkę ubić w innej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubić wanilią.Stopniowo dodawać mieszaninę żółtkową do toffi; trzepać, aż nadzienie będzie gładkie. Używając electricmixer, ubijaj białka jaj i sól morską w dużymwłosie, aż utworzą się miękkie szczyty. Złóż białka intofilling w 2 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Białka JajBiałka Jaj
Sól MorskaSól Morska
WaniliaWanilia
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Rozprowadzić 1 szklanka tosty pekan overbottom skorupy; wlać napełniania równomiernie overpecans.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Posypać 1/4 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
8
Piec tarta, aż do wypełnienia jest ustawiony w środkui góry jest głęboki brązowy, 26 do 28 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść tartę do stelaża i ostudzić na patelni co najmniej 2 godziny. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Całkowicie fajne. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ubij śmietanę, brązowy cukier i 1 łyżkę stołową
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
2
Szkocka w dużej misce do uzyskania miękkich pików, dodając w razie potrzeby jeszcze 1 łyżkę szkockiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Usuń boki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Plastry tartinto pokroić i podawać ze śmietaną po szkocku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
KremKrem
5
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn