Tarta Miętowo-Krówkowa
Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, ciasteczka waflowe, ekstrakt z mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mint M & M Krówka, Tarta cherry fudge thumbprzypisy, oraz Do Góry Nogami Krówka-Tarta Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w misce i wrzuć widelcem do wilgotności. Mocno dociśnij mieszaninę do dna 9-calowej miski sprężynowej.
Aby przygotować nadzienie, ubijaj kakao i mleko na średniej prędkości miksera, aż do wymieszania.
Dodać twarożek; dobrze ubić.
Dodaj syrop, ekstrakty i jajka; ubijaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw. (Nie przesadzaj.) Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Aby przygotować polewę, ogolić długą krawędź cienkich mięt za pomocą obieraczki do warzyw.
Rozłóż ubitą polewę na tarcie; posyp ogoloną miętą.