Need a deser wegetariański? Tarta miodowo-karmelowa z morelami i migdałami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.27 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbieraj wiśnie, połówki moreli, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Miód crunch granola z migdałami i morelami, Tarta morelowa z miodem i migdałami, oraz Tarta Czekoladowo-MIODOWA Karmelowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę i sól ubić w średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło, brązowy cukier, miód, i skórka z cytryny w innej średniej misce do mieszania. Beat in egg.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać tylko do mieszania. Zbierz ciasto w piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
4
Rozwałkować na powierzchni mąki do 1/4-cala-grube okrągłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Naciśnij na dolnej i górnej stronie patelni. Przyciąć krawędzie. Naciśnij krawędzie, aby boki wzrosły o 1/4 cala nad patelnią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Patelnia
6
Upiec ciasto na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli tworzą się pęcherzyki, o 13 protokół. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Przynieś oba cukry, masło i miód do zagotowania w ciężkim średnim rondlu, mieszając w celu rozpuszczenia cukrów. Gotować 1 minutę bez mieszania; zdjąć z ognia. Wymieszać z wiśniami, morelami,migdałami, żurawiną i śmietaną do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
żurawina
Morela
Czereśnie
Migdały
Masło
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Przenieść nadzienie do schłodzonej skorupy. Ułóż połówki moreli, odetnij bok w dół, na szczycie nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Piec tarta aż bulgotanie całego, o 1 godzinę 20 minut. Schłodzić na stojaku 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Usuń boki patelni. Chłodny do letniego, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Używając miksera elektrycznego, ubijaj śmietanę, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
6
Dodać crème fraîche i ubijać, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
7
Tartę podawać lekko ciepłą lub w temperaturze pokojowej z kremem fraîche.