Tarta Migdałowo-Śliwkowa

Tarta Migdałowo-Śliwkowa
Tarta migdałowo-Śliwkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 690 kalorii, 13g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką śliwki, migdały, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Tarta śliwkowo-migdałowa, Tarta Migdałowo-Śliwkowa, oraz Śliwkowa Tarta Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób migdałowy crunch: Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W misce, wrzucić migdały, cukier i wodę, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozłóż migdały na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Piec około 11 minut, mieszając raz i obracając blachę do pieczenia, aż złoty; ostudzić. Rozbij wszelkie duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Zrobić tartę: na dużej patelni, roztopić 1 łyżkę masła z 3 łyżkami brązowego cukru na umiarkowanie wysokim ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj Chambord i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChambordChambord
7
Dodać śliwki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krawędzie zaczną mięknąć, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć śliwki na blachę do pieczenia, aby ostygły. Rezerwy soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
W maszynce, zmielić migdały, aż bardzo dobrze. W średniej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki masła i brązowego cukru. Wymieszać w 1/2 szklanki zmielonych migdałów i 1 1/2 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodać 1 jajko i wanilię i mieszać aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na szorstki prostokąt o wymiarach 13 na 11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
11
Ciasto przeciąć na pół wzdłuż i przełożyć jeden kawałek na pergaminową blachę do pieczenia. W małej misce ubić Pozostałe jajko. Lekko posmaruj ubitym jajkiem ciasto na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Wytnij środek pozostałego kawałka ciasta, pozostawiając prostokątną granicę o szerokości 1 cala; zarezerwuj środek do innego użycia. Starannie ułożyć ramę ciasta na prostokącie na blasze do pieczenia. Lekko umyć granicę z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
13
Rozłóż mieszankę migdałową na podstawie ciasta. Ułożyć śliwki na nadzieniu migdałowym i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
14
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
15
Piec tartę przez 1 godzinę, aż ciasto będzie złociste i ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
16
Odstawić na 15 minut, lub aż lekko ostygnie.
17
Śliwki posmarować sokami z Chambord.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChambordChambord
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
18
Tarta pokroić w poprzek na plasterki i udekorować migdałowym crunch (lub pokrojonymi migdałami).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
19
Tarta podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn