Tarta malinowo-kremowa z miodem lawendowym

Tarta malinowo-kremowa z miodem lawendowym
Tarta malinowo-kremowa z miodem lawendowym wymaga ok. 75 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.8 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 31%. Spróbuj Tarta Malinowo-Kremowa Z Miodem Lawendowym, Tarta Lawendowo-Karmelowa, oraz Figowo-malinowy chrupiący z lawendowo-miodową śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse razem wszystkie składniki skórki w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Umieść tart pan na blasze do pieczenia i naciśnij ciasto równomiernie na dolnej i górnej stronie tart pan opuszkami palców. Schłodzić skorupę, przykrytą, na blasze do uzyskania jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia powłoki z masłem arkusza folii heavy-duty (masłem strona w dół) i wypełnić skorupę jedną trzecią drogi w górę z ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Piec (na blasze), aż brzeg będzie blady złoty, 20 do 25 minut. Ostrożnie wyjąć masę ciasta i folię, a następnie piec, aż krawędź i dół będą złote, o 20 minut więcej. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
W misce z ręcznym mikserem elektrycznym ubić serek z dużą prędkością, aż będzie gładki, następnie dodać Creme frache i 1 1/2 łyżki miodu i ubić, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić nadzienie równomiernie w skorupce, następnie polać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Podgrzać pozostałe 2 łyżki miodu w bardzo małym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając, aż do upłynnienia, a następnie skropić malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podawać z dodatkiem roztopionego miodu na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
* Skorupa tarta może być wykonana 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzona, odsłonięta, a następnie przechowywana (w patelni), owinięta folią, w chłodnej temperaturze pokojowej. * Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do schłodzenia temperatury pokojowej przed montażem tarty, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn